Translate

miercuri, 5 noiembrie 2014

Studiile fizicianului rus Vladimir Poponin. ADN-ul uman plin de mistere, de enigme nedeslusite. DNA BioComputer Reprogramming


Până nu demult s-a crezut că în lumea noastră toate sunt de sine stătătoare, separate şi că lucrurile şi fiinţele nu se pot influenţa reciproc. Ultimele rezultate ale ştiinţei au dovedit exact contrariul: totul este interconectat cu tot şi în mod tainic interdependent.

La începutul anilor '90, fizicianul rus Vladimir Poponin a uimit lumea ştiinţifică cu experienţele realizate care, ulterior, au devenit de-a dreptul celebre. Respectiv, el a pus într-o eprubetă închisă ADN uman şi fotoni, vrând ca prin această alăturare să afle ce influenţă are ADN-ul uman asupra fotonilor. Astfel, din una din eprubete el a extras tot aerul pentru a obţine vid (un spaţiu plin de informaţii şi energie, şi nu gol, cum se credea până recent, în care există fotoni care pot să fie măsuraţi destul de exact cu instrumente speciale).

Astfel, in experimentul sau, Poponin a constatat la inceput ca fotonii din in vid sunt distribuiti in eprubeta, asa cum si era de asteptat, in mod dezordonat. Apoi a introdus ADN-ul uman. Şi... stupoare! În prezenta ADN-ului, particulele de fotoni din vid s-au ordonat intr-o forma anume.

Concluzia cercetatorului a fost ca ADN-ul uman are o influenta directa asupra fotonilor ordonandu-i in forme regulate. Prin extensie, s-a dedus ca acest lucru dovedeste ca substanta din
care suntem creati, adica ADN-ul, are o influenta directa asupra particulelor din care este creata lumea din jurul nostru. Faptul este fara precedent in cultura occidentala, in care o astfel de influenta nu a fost niciodata mentionata si nicidecum acceptata, ca in cazul culturii orientale. Dar experientele lui Poponin sunt de netagaduit tocmai pentru ca au demonstrat negru pe alb, ca fotonii atomilor se grupeaza dupa un model anume in prezenta ADN-ului uman.

Asa, pentru prima oara, stiinta occidentala a demonstrat ceea ce traditiile spirituale stravechi spun dintotdeauna, anume ca noi suntem parte integranta din aceasta lume si ca noi o influentam in permanenta prin simpla noastra prezenta.

Un gol... plin!
Poponin nu s-a oprit insa aici cu experientele! El a extras apoi din eprubeta ADN-ul uman si a descoperit un lucru si mai uimitor: anume ca fotonii ramasi in eprubeta au continuat sa se comporte ca si cand ADN-ul uman ar fi fost inca prezent, pastrand ordinea imprimata de acesta. S-a dedus ca fotonii si ADN-ul uman pastrau cumva legatura, desi fusesera separati fizic de parca un camp subtil ii tinea inca conectati. Experientele au fost repetate de nenumarate ori pana cand si ultimul sceptic a fost convins de noua realitate descoperita, anume ca ADN-ul uman influenteaza lumea din jurul lui.

S-a demonstrat astfel ca exista un camp cuantic de energie care ne uneste cu tot ce exista in jurul nostru chiar daca inainte de aceste experiente se credea ca spatiul care ne inconjoara este gol. Prin experimentele lui, Poponin a demonstrat ca acest spatiu nu este nici pe departe gol ci plin de energie si informatie.

Gandul care ucide
Poponin nu s-a oprit insa aici si si-a continuat experimentele incercand sa afle daca si cum sentimentele, gandurile si credintele care izvorasc profund din inima noastra, care sunt de fapt emisii de energie, modifica ADN-ul. Pentru aceasta, el izolat in cate o eprubeta ADN de la diferite persoane. Apoi acestea au fost supuse unor puternice campuri emotionale si au fost masurate reactiile electrice produse la nivelul ADN-urilor respective. Asa s-a constatat ca atunci cand este inconjurata de stari de iubire, recunostinta, compasiune, bucurie etc. molecula de ADN se dilata, iar lanturile de ADN se deschid si se maresc. Cand sunt scaldate in sentimente negative (furie, frustrare, stres), molecula de ADN se micsoreaza si-si blocheaza multe din coduri. S-a dedus ca, de aceea, sentimentele negative ne separa de lumea din jurul nostru si ne deconecteaza de fluxul miraculos al vietii. Experimentele au demonstrat insa si ca aceasta blocare poate sa fie anulata de indata ce experimentatorul emite, iarasi, stari de

 recunostinta, iubire si fericire. Ulterior, intr-un alt experiment, au fost izolate mostre de ADN uman care de data asta au fost plasate la mari distante fata de subiectul-sursa. În timp ce acesta traia emotii intense s-a descoperit ca mostrele sufereau instantaneu aceleasi modificari de parca s-ar fi aflat inca in locul de origine. Timp de 20 de ani experimentele au tot fost repetate sub diferite forme. Concluzia a fost mereu aceeasi: genele ADN sunt modificate de energiile din exterior. Ştiinta care se ocupa cu studierea acestor fenomene a fost numita epigenetica.

Emitatori-receptori bipezi
În urma cu cativa ani se stia ca partea genetica a ADN-ului adica genele, nu reprezinta decat 10% din ADN. Despre restul de 90% nu se stia nimic, fiind numit gunoi ADN. S-a trecut insa la studierea detaliata a genelor, la identificarea fiecareia in parte si s-a descoperit ca genele reprezinta de fapt doar 5% din ADN. Restul de 95% continua sa ramana un mister.

Contrariati, cercetatorii rusi Vladimir Poponin si Pjotr Garajajev au emis un posibil raspuns: anume ca 95% din ADN este de fapt folosit in procesul de comunicare cu ceilalti. Moleculele de ADN din organismul uman fac parte dintr-o gama mult mai larga de semnale biologice, pentru ca asigura incarcarea organismului cu energie prin care se realizeaza regenerarea acestuia celula cu celula, molecula cu molecula. Prof. dr. Fritz A. Popp (renumit biofizician german) a descoperit si ca o mare parte din aceasta comunicare se realizeaza prin lumina, prin asa-numitii biofotoni. Judecand dupa importanta acestora era evident ca ADN-ul trebuia sa aiba un rol foarte important. Concluzia a fost ca noi transmitem informatii nu doar prin intermediul creierului si al inimii, ci si prin intermediul ADN-ului nostru. Tot prin el, putem sa si receptionam informatia pe care apoi o inmagazinam. Pe scurt, suntem intr-o permanenta stare de emisie-receptie.

Vartejuri de energie
Fizica cuantica este total diferita de fizica mecanica clasica invatata de parintii si bunicii nostri la scoala. Potrivit acesteia din urma, modelul unui atom este reprezentat de un nucleu in jurul caruia graviteaza particule fixe de electroni si protoni. Fizica moderna stie insa astazi ca nu este vorba despre niste particule fizice propriu-zise, ci de o concentratie de energie in diferite zone ale atomului. De niste unitati de materie-energie, care contin informatie si energie.

Cu cat ne apropiem mai mult de electroni si protoni si chiar de nucleul atomului, cu atat acestea par ca se... rarefiaza. Ceea ce pe vremuri se credea ca este format din particule fixe se dovedeste a fi astazi construit doar din... vartejuri de energie. În concluzie, atomul nu are nici un fel de structura fizica, materiala! „Materia este, de fapt, o iluzie. Materia doar ne apare ca fiind materie, dar cercetata detaliat cu ajutorul unor microscoape electronice, se dovedeste clar ca este formata doar din energie", afirma si prof. dr.Ervin Laszlo, renumit savant filosof al sistemelor si teoretician al evolutiei generale.

Prin urmare nu este nici o exagerare sa declaram ca nu exista materie propriu-zisa, ci doar energie. „În acest Univers nu exista materie! – sustine si prof. dr. James L. Oschman, biofizician si expert in biologia celulei, de renume mondial. Tot ceea ce ne apare ca fiind fix sau dens, e de fapt energie condensata." Şi mai interesant este insa ca energia unui atom este construita din acelasi gen de energie din care sunt create gandurile, convingerile si emotiile noastre.
„Nu suntem altceva decat energie pura care poseda informatie si care e integrata perfect in acest sistem macrocosmic",
ne asigura oamenii de stiinta. Fizica cuantica ne invata astazi ca atomul se transforma singur cand se schimba campul sau electromagnetic. Asta inseamna ca noi chiar putem sa influentam orice atom din acest univers, indiferent de timp sau de distanta, in functie de ce energii emitem. Mai ramane doar sa constientizam asta si sa invatam cum sa o facem!Sursa:
===============================

Studiile fizicianului rus Vladimir Poponin. ADN-ul uman

fizicianul rus Vladimir Poponin

vladimir poponin wikipedia

Dr. Pjotr GARAJAJEV [ Peter Gariaev ] & Vladimir POPONIN -
  DNA BioComputer Reprogramming

DNA BioComputer Reprogramming
-------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

 1. Doar 8,2% din ADN-ul uman este funcțional.
  Omul nu a ținut pasul cu evoluția și ar putea fi un “intrus” pe Terra.
  ----------------------------
  Un studiu realizat de oamenii de știință americani demonstrează că doar 8,2% din genomul uman este cu adevărat funcțional, iar cealaltă parte se află fie într-o stare latentă, fie nu a putut ține pasul cu evoluția.

  Încă de la începutul anilor 2000, specialiștii au atras atenția asupra structurii ADN-ului uman, care pur și simplu a fost împărțită în două categorii. Prima este cea a ADN-ului funcțional, în timp ce cealaltă a fost numită sugestiv “junk ADN”, adică ADN-ul nefolositor.

  Inițial s-a crezut că pe structura acestui ADN nefolositor se produc numeroase procese ale ADN-ului funcțional. Acesta a fost motivul principal pentru care structura în cauză a fost considerată de importanță maximă, iar procesele produse pe această structură sunt cruciale pentru funcționarea genomului uman.

  În acest sens, specialiștii de la Enciclopedia ADN din Statele Unite sugerau în 2012 că 80% din ADN-ul uman deține funcții biochimice importante. Pornind de la aceste “funcții biochimice” numeroși oameni de știință au sugerat că denumirea se întinde pe o scală mult prea largă, iar dacă pe o structură se produc anumite procese nu înseamnă neapărat că ea este cu adevărat importantă.

  Studiul în cauză a pornit de la această controversă și a fost semnat de către Gerton Lunter de la Universitatea din Oxford Wellcome Trust Centre de Human Genetics in Marea Britanie și a avut ca scop ca să demonstrează că de fapt peste 90% din ADN-ul uman este inutil.

  Au fost studiate numeroase modificări genetice de la anumite animale din ultimii 100 de milioane de ani. Spre surprinderea tuturor cele mai multe dintre viețuitoarele de pe Terra nu au suferit modificări genetice de amploare, ceea ce sugerează că structura lor ADN este una solidă. Atunci când a venit vorba despre om, rezultatele sunt de-a dreptul șocante pentru că numeroase modificări ale ADN-ului uman s-au produs în perioada menționată. Concluzia specialiștilor este una drastică: doar 8,2% din structura ADN-ului uman este cu adevărat funcțională, în timp ce cealaltă parte este chiar nefolositoare.

  Această concluzie îi conduce pe specialiști la ideea că omul nu este o ființă chiar atât de evoluată și natura l-a forțat de nenumărate ori să se adapteze schimbărilor. ADN-ul și-a modificat structura de nenumărate ori, dar odată cu aceste modificări majore și-a pierdut din funcționalitate. Este posibil ca omul să nu fi ținut pasul cu procesul evoluției și acesta să fie motivul inadaptării la numite condiții de viață sau chiar să fie un provenit pe această planetă.

  http://www.efemeride.ro/doar-82-din-adn-ul-uman-este-functional-omul-nu-a-tinut-pasul-cu-evolutia-si-ar-putea-fi-un-intrus-pe-terra

  RăspundețiȘtergere
 2. Descoperire fabuloasa:
  Creierul uman este racordat Universului.
  ================================
  Cercetari stiintifice recente au condus la concluzia ca leptonii – denumire generica data particulelor elementare usoare, spre exemplu electronul, neetrinul, miuonul si altele –, prezenti în functiile subtile cerebrale la om, reprezinta, înca, o taina, o taina cosmica, deoarece pe organizarea si energia lor se sprijina gândirea. Deocamdata nu exista o tehnica prin care sa se poata masura si aprecia corect rolul leptonilor în functiile cerebrale, dar se stie cu certitudine ca acel câmp leptonic, intuit de savanti, împreuna cu câmpul magnetic ne pun în contact direct si permanent cu informatia din întregul univers.

  Cercetari stiintifice recente au condus la concluzia ca leptonii – denumire generica data particulelor elementare usoare, spre exemplu electronul, neetrinul, miuonul si altele –, prezenti în functiile subtile cerebrale la om, reprezinta, înca, o taina, o taina cosmica, deoarece pe organizarea si energia lor se sprijina gândirea. Deocamdata nu exista o tehnica prin care sa se poata masura si aprecia corect rolul leptonilor în functiile cerebrale, dar se stie cu certitudine ca acel câmp leptonic, intuit de savanti, împreuna cu câmpul magnetic ne pun în contact direct si permanent cu informatia din întregul univers.

  Câmpul leptonic al Terrei este localizat, de el este legata rotatia în 24 de ore a tuturor câmpurilor planetei noastre, iar axa de rotatie a Pamântului coincide cu axa câmpului leptonic. Transmiterea informatiei prin câmpul leptonic este spontana si, trebuie mentionat ca orice materie este penetrata de acest câmp. Cu toate acestea, câmpul continua sa incite gândirea, speculatiile oamenilor de stiinta. S-a facut afirmatia ca gândirea îsi are „baza” în câmpul leptonic, dar si clarviziunea, zonele biopatogene, spatiul Hartman, canalele informationale, ceva mai mult, chiar tornadele si uraganele, fenomenele din Triunghiul Bermudelor, radiatiile de torsiune, cutremurele, eruptiile vulcanice, fulgerele sferice (globulare), punctele de acupunctura…

  În fine, spun specialistii, majoritatea evenimentelor, fenomenelor, manifestarilor ce fac obiectul parapsihologiei vor putea fi evaluate si cercetate prin participarea câmpului leptonic si a câmpului magnetic cerebral la „misterele fiintei umane”. S-a localizat la om câmpul respectiv, el fiind situat de-a lungul coloanei vertebrate. Ceva mai mult, s-a descoperit ca fiecare vertebra contine un generator de leptoni, ce reprezinta o forma de spirala conica…

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiecare câmp generator din vertebre este legat de un anumit organ. În cele 7 chakre se afla formatiuni spiralice puternice de intrare si iesire a energiei leptonice. Organelor noastre li se pompeaza în permanenta leptoni, încarcarea cu energie leptonica are loc si atunci când, spre exemplu, dormim zece minute. Leptonii contin toata informatia despre Universul material, despre trecutul, prezentul si viitorul Universului. Oamenii de stiinta studiaza la ora aceasta cu precadere procesul gândirii la om prin baza sa care este câmpul leptonic. Desi s-a spus în secolul trecut ca gândirea nu este de origine materiala, totusi „imaterialitatea” gândirii are o baza materiala, un suport energetic si fizic în care se petrec procesele „imateriale”.

   Descoperirea nu a satisfacut pe deplin cercetarea si s-a ajuns la înca un pas, un pas urias, facut spre alte mistere, numite deocamdata câmpurile microleptonice, a caror multitudine de profiluri si functii subtile vor avea darul de a uimi lumea stiintei din secolul în care am intrat. Surprinzator si senzational este faptul ca noi, oamenii, prin câmpul leptonic, suntem racordati, în fiecare secunda a existentei noastre, la câmpul leptonic al Universului. Asa se explica unele capacitati paranormale ale unor superdotati, cum sunt clarvazatorii, cei ce dau într-un mod greu de explicat predictii corecte despre evenimente istorice sau telurice.

   Iata asadar ca parapsihologia, fenomenele paranormale cu întregul lor lant de manifestari misterioase si care adeseori sfideaza logica vor putea fi evaluate si deslusite. Iar afirmatia ca suntem racordati la Univers prin functiile si energia leptonica s-ar putea, ca într-un viitor nu prea îndepartat, sa ne modifice sau sa ne schimbe mai toate reprezentarile cu privire la ceea ce suntem cu adevarat – niste fiinte cosmice în care se regaseste Universul asa cum noi ne regasim prin tot ce suntem în Univers.

   Revista Magazin

   Ștergere

http://opiniipersonale.blogspot.com/, nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Admin Romania Megalitica.

Lista cu persoane interesate

CounterSite: