Translate

vineri, 11 iulie 2014

ADN-ul uman... conţine gene extraterestre ?!? Un punct de vedere... interesant!


Corpul uman are 100.000 de miliarde de celule. În fiecare celulă există un nucleu care conţine genomul uman compus din 46 de cromozomi care deţin informaţiile necesare construirii şi funcţionării corpului uman. Fiecare cromozom este de fapt un lanţ ADN de formă spiralată.

Cromozomii sunt compuşi din combinaţii (numite nucleotide) ale celor 4 substanţe “de bază” denumite A, C, G şi T (adenină, citozină, guanină şi timină).

Aceste nucleotide sunt aranjate în grupuri de gene (ale căror semnificaţii au fost descoperite de cercetători) şi care reprezintă 3 % din totalul materialului genetic uman. Restul de 97 % este un mister, pentru că rolul său nu este cunoscut.

Un grup de cercetători care lucrează la Proiectul Genomului Uman afirmă că una din explicaţiile pentru existenţa unei părţi a restului de 97 % din secvenţele ADN-ului uman ar putea fi originea extraterestră.

Această parte care aparent este inutilă a şi fost denumită iniţial “de umplutură”. Dar este foarte interesant faptul că această “umplutură” este COMUNĂ tuturor fiinţelor de pe această planetă, de la peşti şi până la animale şi om.

Dacă ne gândim la corpul uman ca la o carte, atunci toate paginile şi textul cărţii formează genomul uman. ADN-ul din fiecare celulă umană conţine ÎNTREAGA CARTE şi ştie să construiască întreg corpul uman. Cuvintele din această carte sunt de fapt genele.

Cercetările la Proiectul Genomului Uman au început cu estimarea că ar fi necesare 100.000 de gene pentru construirea corpului uman. Una dintre marile surpize a fost că omul poate fi construit cu numai 22.000 de gene, mult mai puţin decât se credea la început, şi chiar mai puţin decât numărul de gene necesare pentru construirea altor fiinţe de pe această planetă (plantele – 40.000 de gene, ceea ce explică de ce plantele sunt adevărate fabrici de substanţe).

Motivul pentru care numărul de gene la om este mai mic decât la plante este că genele umane sunt capabile să realizeze mai multe acţiuni în acelaşi timp (aici este vorba de producerea proteinelor). Se poate spune că această carte a genomului uman conţine un text mai avansat.

Acum vine partea interesantă: care este sistemul de punctuaţie în această carte care conţine 3 miliarde de litere? Oamenii de ştinţă au descoperit semnificaţiile câtorva expresii, dar nu au reuşit până acum să explice propoziţii şi nici fraze.

Analogie: să luăm fraza “Care este sistemul de punctuaţie în acestă carte care conţine 3 miliarde de litere?”. Cercetătorii au reusit să descopere doar semnificaţia expresiei “sistem de punctuaţie”, dar restul cuvintelor din frază rămân fără semnificaţie, ca şi întregul înţeles al frazei. Ăsta este stadiul la care s-a ajuns în acest moment cu Proiectul Genomului Uman.

Între Neanderthal şi omul modern lipseşte o treaptă

Cercetătorii au analizat ADN-ul omului de Neanderthal şi l-au comparat cu cel al omului modern (Cro Magnon), găsind numeroase diferenţe majore. Concluzia este că în mod sigur nu a existat niciun raport sexual între cele două specii umane. Şi atunci, cum s-a ajuns la omul modern? Unde este legătura lipsă?

Cercetări colaborative inspirate de dr. Michael Salla sugerează că o parte din aceste gene “de balast” sau “inutile” reprezintă material genetic de origine non-terestră, identificând în acestă categorie peste 20 de tipuri de gene. Se crede că aceste gene de origine extraterestră ar putea explica capacităţile extrasenzoriale psihokinetice, fiind asociate cu memoria colectivă genetică ale raselor umane extraterestre străvechi.

Mai mult, aceste capacităţi paranormale sunt asociate cu focalizarea în conştiinţa colectiva creatoare a tuturor fiinţelor din univers.

Diferite tipuri de capacităţi paranormale se crede că devin active atunci când secvenţele corespunzatoare de ADN sunt puse în stare de funcţionare. Spre exemplu, celebrele capacităţi vindecătoare ale triburilor înapoiate aborigene au fost puse în legătură evidentă cu înalta spiritualitate a lor, care le permite să acceadă la aceste uimitoare manifestări superioare prin activarea genelor corespunzătoare, proces care este posibil datorită “memoriei” genetice.

De notat că Iisus a recurs de multe ori la acest tip de vindecare spirituală, punându-se în rezonanţă conştientă cu energiile divine prin activarea genelor specifice. O concluzie este evidentă: fără aceste gene specifice, nu ar fi existat posibilitatea rezonanţei cu aceste energii înalte. De aceea se spune că omul este făcut “dupa chipul şi asemanarea lui Dumnezeu”.

Ştiinţa medicinei oficiale, care este doar prelungirea “de piaţă” a intereselor marilor companii farmaceutice mondiale, a ales să nege existenţa (de altfel dovedită) a acestor manifestări paranormale de vindecare şi a potenţialului uimitor pe care orice fiinţă umană îl are şi care face posibile multe minuni.

Planeta Terra este un uriaş experiment genetic?

Există numeroase mărturii veritabile, atât personale, cât şi înregistrări video, ale apariţiei navelor extraterestre pe cerurile planetei noastre. Unul dintre motivele prezenţei extraterestre aici şi acum este că ei se interesează şi studiază rezultatul intervenţiei lor genetice pe această planetă.

Este însă foarte important să menţionăm că nu toate speciile extraterestre observate de oameni sunt aici cu acest motiv pur ştiinţific. În mod particular, există o specie (denumiţi “micii cenuşii” – cu aspect insectoid) care urmăresc acum un cu totul alt scop.

Cercetări recente din domeniul exo-ştiinţei (ramură a ştiinţei care afirmă originea extraterestră a unei părti din genomul uman) sugerează ca intervenţiile extraterestre nu s-au oprit după constituirea omului modern prin adăugarea de gene extraterestre. Aceste intervenţii recente urmăresc să manipuleze rasa umană terestră prin modificări genetice, prin tehnologie şi prin denaturarea învăţăturilor spirituale originale.

Zecharia Sitchin afirmă:
“faptul că imensa parte a genomului uman se regăseşte în toate formele de viaţă de pe această planetă releva fără tăgadă că există o singură sursă a tuturor acestora”.
După indelungi analize, echipele Proiectului Genomului Uman au recunoscut că ADN-ul omului conţine 223 de gene care NU AU predecesori corespondenţi în arborele evolutiv genetic de pe această planetă!

Cum a ajuns omul să deţina aceste 223 de gene complet străine? Răspunsul oficial este că acestea au fost inserate relativ recent în genomul uman prin transfer genetic direct. Dar ce înseamnă aceste 223 de gene? Răspunsul îl găsim singuri dacă ştim că diferenţa între cimpanzei şi oameni este de numai 300 de gene! O analiză a funcţiilor îndeplinite de aceste 223 de gene “în plus”, realizată de echipa Genomului Uman şi publicată în revista Nature, arată că acestea includ sinteza unor proteine care intervin în fiziologie dar şi unele care sunt determinante în “funcţionarea” psihologică a omului.

Mai mult, aceste gene sunt responsabile de importante enzime neurologice care sunt fabricate numai în porţiunea mitocondrială a ADN-ului, aşa-numita “Evă”, pe care umanitatea o moşteneşte numai pe linia jumătăţii feminine, adică prin mamă. Şi asta merge înapoi până la celebra Eva, prima femeie umană.

Această descoperire “îngroapa” explicaţia oficială dragă cercetătorilor aserviţi sistemului, conform căreia aceste 223 de gene străine ar fi reuşit să intre în ADN-ul uman printrun atac bacterial sau viral. Aşadar, cele 223 de gene au fost inserate în genomul uman altfel decât în mod natural. Cu alte cuvinte, cineva le-a pus acolo în mod intenţionat.

Aici Zecharia Sitchin aminteşte că vechile texte sumeriene descriu în detaliu toate aceste aspecte legate de modul în care a fost modificat sângele umanoizilor de pe Pământ pentru a se crea fiinţele umane superioare care suntem noi astăzi.

Zecharia Sitchin afirmă în cărţile sale că cercetări de zeci de ani i-au demonstrat că o anumită specie de extratereştri a realizat manipulări genetice şi tehnologice prin care oamenilor li s-a pus la dispoziţie tot ce era necesar pentru a crea bogate şi impresionante construcţii religioase (cum ar fi piramidele egiptene) în care extratereştrii erau veneraţi ca “zei”.

Această corupere a spiritualităţii umane a dus la exacerbarea materialismului în detrimentul dezvoltării divine. Această influenţă este cel mai evident prezentă în Marile Piramide Egiptene, în Temple şi alte constructii religioase cum ar fi catedralele.

Aceste constructii religioase au devenit adevărate centre de propagandă şi export a dogmei şi ritualurilor. De multe ori aceste dogme au fost intenţionat puse în competitie pentru a provoca războaie şi dezbinarea umanităţii.

Dr. Salla afirmă că aceste grupuri extraterestre manipulative au oferit tehnologie avansată unor grupuri restrânse de fiinţe umane terestre (“elite” îndoctrinate de aceşti “zei”) pentru a pune în practică un plan de control şi manipulare împotriva voinţei individuale a tuturor oamenilor.

Aceste tehnologii avansate, de origine non-terestră, sunt ÎN PREZENT folosite pentru a facilita producerea de arme de război destinate a fi folosite în războaie religioase pentru apărarea “sistemelor religioase” (dogme pe care tot ei le-au dezvoltat), sisteme în centrul cărora se află – aţi ghicit – aceiaşi “zei” extratereştri manipulatori maeştri în tactica “dezbină şi cucereşte”.

Aceşti pseudo-zei de origine extraterestră au creat pentru umanitate imaginea unor zei falşi care au caracteristicile şi chipul lor, cu scopul de a evita şi amâna evoluţia umanităţii terestre prin dezvoltarea unei conştiinţe colective superioare divine bazate pe valori universale.

Scopul creării acestor sisteme religioase dogmatice este de a inocula o ură egotică şi antagonisme forţate care astfel îndepărtează valorile păcii, iubirii şi înţelepciunii, valori care pot proteja (prin rezonanţă) umanitatea de influenţele dizarmonioase ale acestei specii extraterestre.

Dr. Salla afirmă că există dovezi conform cărora în marea familie a extratereştrilor există grupuri (rase) care au viziuni complet diferite. Dacă unii dintre ei sunt orientaţi exclusiv materialist şi au ca scop folosirea oamenilor întocmai ca şi vite pe post de cobai pentru experimentele lor genetice (“micii cenusii”), un alt grup este conştient că aceste modificări genetice negative ar putea să distrugă ireversibil genomul uman, motiv pentru care au demarat un proiect prin care influenţează anumite fiinţe umane terestre care sunt receptive cu scopul de a eleva şi inspira potenţialul creativ social al umanităţii.

Acest grup de extratereştri etici se ghidează strict după directivele Comunităţii Galactice care implică evitarea interferenţei cu umanitatea, inclusiv evitarea modificărilor genetice, astfel că modul lor de acţiune benefică este exclusiv spiritual. Un exemplu este celebrul fenomen al cercurilor din lanuri, prin care extratereştrii etici (din sistemul Andromeda) urmăresc să inspire umanitatea prin mesaje grafice superioare.

Dr. Francis Crick, premiat Nobel şi co-fondatorul formei spiralate a moleculei de ADN, afirmă în cartea sa “Viaţa însăşi: originile şi natura ei” că o civilizaţie avansată a transportat pe Terra seminţele vietii cu o navă spaţială.

Sir Fred Hoyle, autorul volumului “Viaţa din spaţiu”, afirmă acelaşi lucru. El spune:
“Probabilitatea ca viaţa să se formeze din materia moarta este 1 la un număr urmat de 40.000 de zerouri, ceea ce este suficient pentru a-l înmormânta pe Darwin şi întreaga teorie a evoluţiei. NU a existat nicio “supă primordială”, nici pe această planetă şi nici pe alta, şi din moment ce începuturile vieţii nu au cum să fie întâmplătoare, este evident că ea (viaţa) trebuie să fie produsul unei vointe şi inteligenţe determinante”
(adică Dumnezeu).

Oameni de stiinţă non-dogmatici au blamat elitele politice pentru ingnorarea evidenţelor originii non-terestre a umanităţii.

Dr. Francis Crick a primit premiul Nobel pentru descoperirea sa în ceea ce priveşte structura ADN-ului. Această descoperire a venit ca urmare a unei cercetări laborioase şi lungi, în care el a avut acces la numeroase informaţii esentiale şi a depus un efort de expert. Dr. Crick a folosit aceleaşi standarde disciplinare riguroase în afirmaţia că viaţa are origini extratertestre.

Dr. Crick afirmă:
“Creaturi venite din alt sistem solar au adus seminţele necesare vieţii pe planete fără viaţă şi, datorită intervenţiei lor pline de bunătate, viaţa a înflorit”.


Dr. Michael Salla şi alţi cercetători afirmă că universul a luat fiinţă ca expresie a conştiinţei colective, iar aşa-numitele “găuri negre” sunt de fapt puncte de intrare pentru fiinţe şi alte entităţi care s-au unit pentru a produce universul nostru.

Mai departe, Salla indică faptul că aceste fiinţe ţi entităţi şi-au unit eforturile pentru a determina aducerea în existenţă a universului (din starea de non-existenţă), făcând aceasta ca un experiment bazat pe principiul liberului arbitru. Cu alte cuvinte, toate fiinţele şi entităţile care participă la crearea universului o fac fără a fi obligate.

Acestă conştiinţă colectivă cosmică se crede că se manifestă sub forma gândurilor, a sentimentelor şi a senzaţiilor tuturor fiinţelor care compun universul. De aceea, universul se expansionează ca efect al universalizării sş expansiunii conştiinţei.

Toate aceste afirmaţii sunt, surprinzător, în acord cu cele mai recente descoperiri oficiale ale fizicii cuantice referitoare la natura pur spirituală şi ne-materială a universului fizic. În lumina acestor noi înţelegeri, experimentele de la Marele Accelerator de Particule de la CERN – Geneva capătă un cu totul alt înţeles.

Originile cultural-genetice ale umanităţii terestre

“La inceput, Terra a fost colonizată de mai multe rase extraterestre, inclusiv umanoide, insectoide, botanice şi reptiliene”
subliniază echipa de cercetători a dr. Salla. Primele continente care au beneficiat de colonii umane avansate au fost Lemuria şi Atlantida (scufundată în urmă cu 23.000 de ani). Multe triburi africane îşi atribuie originile în Lemuria.

Inregistrările dr. Salla indică faptul că “fiecare univers este reprezentat ca un organism viu”. Conştiinţa colectivă a acestui univers este inspirată de principiile păcii, iubirii şi înţelepciunii, asociate cu liberul arbitru. Dar, datorită celeilate polarităţi, anume – frica, pe care fiinţele şi entităţile care au creat acest univers au fost de acord să o experimenteze, “universul a trecut şi prin extreme de tip război, ură şi distrugere”.

Studiul critic asupra universului realizat de exo-cercetători necesită o privire holistică, de ansamblu, asociată cu conştiinţa, motiv pentru care a fost marginalizat de ştiinţa “oficială” şi ignorat cu intenţie.

De aceea, paradigmele ştiinţifice de la ora actuală întârzie corpul cunoştinţelor umanitatii să aprecieze şi să conştientizeze întreaga complexitate a experientelor umane prin raportarea la contextul întregului univers.

Spiritualitatea este condiţia de bază a existenţei universale, şi trebuie să fie recunoscută ca atare de ştiinţele moderne pentru a putea transforma integral potenţialităţile umane în manifestări plenare, pentru evoluţia deplină a omului.

Origini

Cercetările exo-ştiinţifice demonstrează că oamenii tereştri îşi au originea în sistemul stelei Lira. Lirienii s-au dezvoltat de-a lungul timpului în mai multe sisteme solare: Sirius, Arcturus, Antares, Pleiade, Cignus Alpha, Alpha Centauri, A şi B Sagittarius, şi Cassiopeia.

Unul dintre primii oameni care au fost contactaţi de extratereştri este Billy Meier; el descrie sistemul Lira ca urmare a contactelor sale avute între 1975 şi 1986 dispunând totodată de numeroase fotografii OZN care au fost declarate veritabile chiar şi de sceptici.

Datorită numărului mare de dovezi fizice pe care Meier le-a adunat de-a lungul timpului, el beneficiază de o mare credibilitate publică, iar mărturiile sale sugerează că este întradevăr un important “purtător de cuvânt” pentru o anumită rasă extraterestră.

Dr. Salla mărturiseşte că “întrun interviu din anul 1988, Clifford Stone, sergent în rezervă în armata SUA, confirmă existenţa unei rase de extratereştri care sunt umanoizi şi care se pot integra foarte uşor în societatea umană terestră, ei neputând fi distinşi de restul oamenilor.

Aceleaşi surse indică faptul că “aceste rase sunt descrise ca fiind din sistemele stelare ca Lira, Pleiade, Sirius, Procyon, Tau Ceti, Ummo, Andromeda şi Arcturus, şi au contribuit cu material genetic pentru crearea speciei umane de pe Terra”.

Pleiadeenii sunt foarte apropiati oamenilor, ca rasă, fiind adevăraţi veri cosmici şi strămoşi ai unor rase umane pământene. Ei sunt descendenţii Lirienilor (care au venit de pe Lira în nava spaţială). Lirienii au trimis la sol echipe formate din cercetători şi ingineri şi specialişti agricoli pentru a explora suprafaţa planetelor care ar avea condiţii propice locuirii, aceste echipe realizând anumite prospecţiuni, după care s-au întors pe nava-mamă.

Printre planetele explorate de ei este şi Terra. Fiecare planetă a fost explorată şi colonizată în mod specific, conform cu natura sa unică. Din acest motiv Lirienii sunt interesaţi şi astăzi de lumea noastra (pentru că suntem deci unici), şi o fac de peste 79.000 de ani.

Cercetătorii exo-ştiinţelor afirmă că Lirienii sunt foarte asemănători în multe privinţe cu oamenii de pe Pământ, totuşi ei sunt mult mai evoluaţi emoţional şi spiritual decât sunt majoritatea oamenilor de pe Terra. Ei înşişi au trecut, ca rasă, prin aceleaşi greutăţi pe care le avem şi noi astăzi, şi prin aceleaşi probleme.

Pleiadeenii urmăresc de mult să ne arate modul cum au rezolvat ei situaţii similare din trecutul lor, situatii în care noi ne aflăm acum. In acest fel, noi am putea beneficia de experienţa lor astfel încât să nu facem aceleaşi greşeli. Din păcate, nu sunt suficient de mulţi oameni pe Terra dispuşi să şi asculte astfel de sfaturi.

Pe măsură ce specia umană Liriană s-a fragmentat şi a populat universul, grupuri diferite au călătorit şi s-au stabilit pe multe alte planete în multe sisteme solare, pe măsură ce călătoria în spaţiul cosmic a evoluat. Oamenii au devenit conştienţi de existenţa altor civilizaţii planetare în aceste sisteme stelare. Diferite culturi şi ciilizaţii s-au întâlnit şi au evoluat. Sistemele de credinţe s-au prăbuşit ori s-au răspândit. Noi moduri de a privi lumea şi noi tehnologii au luat fiinţă. Umanitatea evolua. A luat fiinţă o intensă şi strânsă comunitate socială între toate civilizaţiile umane Liriene. Lirienii sunt o rasă foarte pacifică, în întreg.

Lirienii au învăţat cum să se adapteze la fiecare dintre mediile planetare în care s-au integrat. Ei au învăţat să traiasca in COMPLETA ARMONIE cu planetele respective. Au dezvoltat comunităţi agriculturale care erau uimitoare. Nu numai că erau eficienţi şi puteau hrăni miliarde de fiinţe umane, dar efectiv îmbunătăţeau planeta şi creau un mediu şi mai bogat. Toate aspectele vieţii au beneficiat de pe urma deciziei Lirienilor de a fi în comuniune cu planeta pe care locuiau.

Concomitent, timpul de viaţă al Lirienilor pe acele planete unde nu exista deloc poluare şi nici oprimare socială (aşa cum este pe Pământ) era cu mult mai mare.

Aceste comunităţi de extratereştri umani s-au prezentat cercetătorilor exo-ştiinţelor ca având sisteme economice care “nu erau în serviciul individului”, în schimb aveau o etică de tip “toţi în aceeaşi inimă”, acţionând toţi în aceeaşi direcţie ca un întreg, asigurându-se că niciuna din rasele lor nu rămâne în urmă prea mult. Cu alte cuvinte, “necesităţile colective sunt mai importante decât necesităţile individuale”.

Ei sunt un adevărat model pentru umanitatea aflată în momentele cruciale din prezent.
Cercetătorii noştri care au ales să colaboreze cu sistemul capitalist al egoismului şi lăcomiei, sistem moştenit de la ceilalţi extratereştri (care ne maipulează), aleg să ignore sau chiar să “îngroape” asemenea mărturii ale legăturii genetice umane care ne-ar permite să descoperim o nouă paradigmă, mai spirituală.

Pe de altă parte, în viziunea celorlalţi oameni de ştiinţă, cei care au ales să respingă acest plan manipulativ al dogmei puterii economice, o astfel de trezire la realitate ar permite umanităţii terestre să descopere alternative superioare capitalismului care ar susţine căutările tuturor spre o viaţă mai bună pentru toţi.

Interesant este că marea majoritate a oamenilor de ştiinţă care sunt “sub papucul” sistemului manipulativ nu caută cu adevărat o rezolvare la actualele probleme ale umanităţii, ci caută doar acea rezolvare care să le permită rămânerea în continuare în cadrul acestui sistem manipulativ, cu alte cuvinte prelungirea şi chiar adâncirea acestui sistem coercitiv. Ei sunt programaţi să execute anumite tactici folositoare extratereştrilor care se auto-intitulează “zei”.

Revenind, Pleiadeenii sunt foarte asemănători nouă, atât în statură, cât şi în ce priveşte musculatura, culoarea părului, dar şi în multe alte privinţe.

Pleiadeenii dispun de o tehnologie ce le permite să călătorească oriunde în univers la viteze MAI MARI ca viteza luminii. [Cercetătorii noştri în fizică cuantică sunt de acord şi aici, ei descoperind anumite particule sub-atomice care se deplasează cu mult peste viteza luminii.]

Pleiadeenii sunt foarte îngrijoraţi de modul profund greşit în care ştiinţele moderne sunt folosite actual de către civilizaţia terestră, şi mai ales sunt foarte îngrijoraţi că noi ne-am pierdut aproape complet legătura cu centrul nostru spiritual. Pleiadeenii nu folosesc bani, politică şi nici doctrine sau ritualuri religioase (folosite din plin aici dă către elitele manipulatoare terestre ghidate şi îndoctrinate de către aşa-zişii “zei” extratereştri).

Pleiadeenii, “ca rasa cea mai binevoitoare care a vizitat până acum Terra, sunt îngrijoraţi că noi ne vom distruge planeta şi chiar pe noi înşine”, notează dr. Salla.

Toate limbile de pe Pământ sunt derivate din limba pre-sumeriană care “era vorbită în Lira şi în Pleiade”. Ei au spus că sunt dispuşi să ne ajute dar nu în sensul de a ne modifica ei înşişi evoluţia noastră pentru că ar deveni responsabili pentru acţiunile noastre. Ei spun că fiecare îşi crează viitorul începând din prezent, şi că trebuie să ne corectam noi înşine greşelile din trecut, sau să suferim de pe urma lor.

Lirienii care au adus viaţă pe Pământ au fost inspiraţi de o conştiinţă cosmică spirituală, fundamentându-şi ştiinţele pe dimensiuni umaniste punând binele colectiv deasupra individului, în contrast cu lăcomia elitelor Pământene. Lirienii se referă la conştiinţa colectivă de iubire, pace şi înţelepciune care a inspirat manifestarea universului numind-o Fiinţare.

Adorarea Fiinţării este totdeauna solitară şi în linişte. Nu există preoţi şi nici salvatori autorizaţi care să intermedieze relaţia între o fiinţă umană şi conştiinţa colectivă universală. Lirienii afirmă că fiecare experienţă este personală şi diferită de oricare alta, şi nu trebuie în niciun fel comparată sau judecată. Fiecare fiinţă umană trebuie să caute să devină conştientă de divinitatea care este ea însăşi, subliniază Lirienii.

“Relaţia spirituală a Lirienilor cu conştiinţa colectivă cosmică se manifestă nu în temple sau construcţii religioase, ci direct în natură, şi mai concret în acţiunile de îngrijire a naturii pe care ei le realizează, ca măsură a exerciţiului spiritual. Sfatul lor este – fii o fiinţă umană adevărată, naturală”,
menţioneaza echipa dr. Salla.

În sistemul Lirian al eticii sociale şi spirituale, adevărata credinţă nu poate fi manifestată în religie (aşa cum ne manipulează – prin folosirea unei dogme represive – extratereştrii malefici având în plan aservirea umanităţii terestre intereselor lor meschine).

Această etică socială a Lirienilor nu pune deloc accentul pe conceptul de “salvatori” ai umanităţii, concept care este folosit de extratereştrii manipulatori pentru a slăbi simţul natural al responsabilităţii umane terestre, prin inducerea ideii că oamenii să renunţe la responsabilitatea personală şi colectivă aşteptând să fie mereu salvaţi sau eliberaţi din lumea opresivă care se construieşte mereu în jurul lor prin intermediul elitelor lacome.

Dr. Salla menţionează: “conform învăţăturilor Liriene, Fiinţarea – ca expresie a conştiinţei colective universale – este accesibilă doar prin măsura intenţiei, prin calea sinceră a inimii”.

O anumită civilizaţie umana poate, spre exemplu, să aleagă conştient o cale de evoluţie bazată pe o calitate a vieţii pentru toată lumea, asociată cu înnoire spirituală, sau să urmeze o cale a lăcomiei şi a puterii bazată pe constrângere (ca cea a elitelor terestre actuale), regresivă, involutivă, şi care în cele din urmă duce în mod sigur la auto-distrugere.

Aici trebuie să amintim că fostul cercetator NASA Richard Hoagland a arătat că există dovezi (precum marea piramida) că pe planeta Marte a existat o civilizaţie care s-a auto-distrus.
Umanitatea terestră are nevoie să integreze spiritualitatea în toate ştiinţele moderne, şi acest lucru poate începe prin recunoaşterea faptului că o parte din ADN-ul uman terestru este de origine non-terestră. Această recunoaştere deschide larg porţile unei reintegrări în familia universală umană, condiţie de bază pentru o creştere a calităţii vieţii aici, pe Pământ.

14 septembrie 1994, Ruwa, Zimbabwe
“În această seară, la ora 8:30, un grup de copii cu vârsta între 8-12 ani au mărturisit unui reporter TV că mai mulţi dintre ei au văzut 4 sau 5 OZN-uri. Fiinţe extraterestre cu ochii mari, părul negru şi lung, îmbrăcaţi în costume lucioase negre au comunicat cu copiii spunându-le că umanitatea acţionează iresponsabil în prezent faţă de planetă, şi că este momentul să restabilim un echilibru între tehnologie şi spiritualitate”.

La aceeaşi emisiune TV la care s-a difuzat ştirea, era prezent şi celebrul profet african Credo Mutwa, celebru pentru profeţiile sale deranjant de exacte. Una dintre aceste predicţii susţinute de el, este ca boala SIDA poate fi vindecată printrun fel de scanare sonoră (audio) care distruge numai virusul.
De asemenea, Credo Mutwa a afirmat că extratereştrii descrişi de copii sunt prezenţi în Africa de cel puţin câteva mii de ani, trăind în armonie cu triburile locale. (http://roaim.com)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. ADN-ul supraviețuiește în spațiul cosmic.(!!!).
    joi, 27 Nov 2014.
    ==============
    Molecule de ADN fixate pe o capsulă transportată de o rachetă au reușit să supraviețuiască atât în spațiul cosmic, cât și - fapt și mai surprinzător - la reintrarea rachetei în atmosfera terestră, în pofida temperaturilor foarte înalte, potrivit unui studiu dat publicității miercuri, preluat de AFP și ziarul spaniol 'ABC'.

    După după zborul spațial, reintrarea în atmosferă și aterizare, moleculele de ADN erau intacte, în același loc în care fuseseră fixate. Aceasta însă nu a fost singura surpriză: cea mai mare parte a moleculelor supraviețuitoare erau în continuare capabile să transmită informație genetică unor celule.

    'Acest studiu furnizează dovezi experimentale în sensul că informația genetică a ADN-ului poate supraviețui în condițiile extreme din spațiu și la reintrarea în densa atmosferă a Pământului', explică profesorul Oliver Ullrich, de la Institutul de Anatomie al Universității din Zürich, coautor al acestui studiu.

    Experimentul, numit DARE (DNA atmospheric re-entry experiment) a fost făcut spontan în cursul misiunii TEXUS-49. În cadrul acesteia, oamenii de știință de la Universitatea din Zürich studiau rolul gravității în procesul de reglare a exprimării genelor în celulele umane. Pentru aceasta utilizau un hardware instalat în rachetă pe care îl manevrau prin control la distanță.

    În timpul pregătirii acestei misiuni, cercetătorii au început să speculeze asupra posibilității ca structura externă a rachetei să fie potrivită pentru realizarea unor teste biologice. Concret, analiză de 'biosemnături', substanțe care furnizează evidențe științifice despre viață.

    'Biosemnăturile sunt molecule care pot dovedi existența vieții extraterestre în trecut sau în prezent', precizează Cora Thiel, profesor la Universitatea din Zürich, coautor al acestui studiu publicat în revista americane PLOS ONE.

    De aceea, cercetătorii au decis să lanseze o a doua misiune, mai mică, de la centrul spațial Esrange din Kiruna.

    Inițial, acest experiment conceput în grabă urma să verifice stabilitatea 'biosemnăturilor' în timpul zborului spațial și la reintrarea în atmosferă. Nici Thiel, nici Ulrich nu se așteptau la rezultatele pe care le-au putut observa. 'Am rămas uimiți când am găsit cea mai mare parte a ADN-ului intact și funcțional', afirmă Thiel.

    Mulți oameni de știință cred că ADN-ul provenit din spațiu ar putea, probabil, să ajungă intact pe Pământ, transportat de materiale extraterestre ca praful cosmic sau meteoriții, planeta noastră fiind lovită zilnic de o sută de tone de astfel de materiale.

    Această extraordinară stabilitate a ADN-ului 'arată, de asemenea, că nu este deloc imposibil ca, în pofida tuturor precauțiilor și măsurilor de siguranță, navele noastre spațiale să transporte ADN terestru pe alte planete ca Martie', mai spune profesorul Ullrich. Dat fiind acest risc, 'trebuie să evităm o astfel de contaminare în căutarea de viață extraterestră'.

    AGERPRES/(AS — autor: Pepa Sița, editor: Cristina Mac)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iniţiatul Român
    Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană
    Revelaţia Divină din Ziua 04.02.2015
    Divinul Tată a spus: Planeta Terra, precum şi toate Planetele Albastre, Cele de natura ei, sunt Nave Cosmice Umane generate de Energiile Divine ale Duhului Sfânt Suprem şi Unic Universal într-un Sistem Solar, în care Nava Mamă este însuşi Soarele.
    În interiorul Navei Cosmice Pământene se imită viaţa vie a Existenţelor Raţionale. Toate Existenţele Raţionale au o formă de viaţă duală, o formă virtuală (energetică) şi o formă fizică (materială). În totalitatea lor sunt imitaţii naturale. Cu toţii suntem Roboţi Biologici Umani Artificiali, cu excepţia Umanilor descendenţi ai Extratereştrilor.
    Fiinţele Umane Raţionale conduc aceste procese artificiale ale vieţii vii pe perioade de timp limitat, Civilizaţie Umană după Civilizaţie Umană. Acele Civilizaţii care prin Iniţiaţii lor ajung să cunoască aceste Adevăruri Divine, sunt acceptate în Cercul Semioamenilor Cosmici ai Supergalaxiei.

    Rugămintea Iniţiatului Român
    Dacă acceptaţi acest Adevăr Divin al Creaţiei, transmis nouă prin Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.III), Carte în curs de realizare, Eu, Iniţiatul Român, vă rog, să încercaţi să vă exprimaţi o opinie în legătură doar cu acest Adevăr Divin, „Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană”, într-un ziar românesc (preluând şi această Revelaţie Divină).
    Vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere

http://opiniipersonale.blogspot.com/, nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Admin Romania Megalitica.

Lista cu persoane interesate

CounterSite: