Translate

joi, 20 noiembrie 2014

Grupa de sânge. Ce spune grupa de sânge despre tine. Sângele cu Rh negativ. Cercetătorii au descoperit că este de provenienţă extraterestră.


Sistemul modern de clasificare a grupelor sangvine a fost pus la punct in anul 1901. Dupa cum se stie, cele patru grupe sunt 0, A, B si AB si pot fi aflate printr-un simplu test de laborator.

Sa-ti cunosti grupa sangvina este esential pentru a putea dona si primi sange, la nevoie. Dar mai e ceva: grupa de sange te poate ajuta sa te cunosti mai bine si chiar sa stii cu cine te potrivesti cel mai bine.

In cultura japoneza, se considera ca intre grupa sangvina si comportament exista o relatie foarte stransa, aceasta dezvaluind temperamentul persoanelor si chiar compatibilitatile intre ele. Mai mult, grupa de sange este pentru unii un factor decisiv cand vine vorba despre alegerea dietei sau a locului de munca.

4 grupe, 4 tipologii

Studiile facute in timp au dus la concluzia ca persoanele cu aceeasi grupa de sange prezinta particularitati care le diferentiaza. Totusi, personalitatea noastra, modul in care ne manifestam, atat profesional, cat si sentimental, ar putea fi determinate macar partial de grupa sangvina, scrie Yahoo Romania.

Grupa 0
TRASATURI: Dintre toate grupele sangvine, posesorii grupei 0 sunt cei mai sociabili. Mereu in centrul atentiei, se adapteaza cu usurinta in orice context. Sunt extrovertiti, prezenta lor fiind mereu apreciata de cei din jur.
DRAGOSTE: Sunt persoane pasionale, seducatoare prin definitie.
COMPATIBILITATE: Grupa 0 se potriveste cel mai bine cu grupa 0. Dar este grupa donatorilor universali, deci poate forma o pereche reusita si cu unul dintre posesorii celorlalte grupe.
PROFESIE: Ambitiosi, isi doresc sa se afirme si, de obicei, si reusesc. Sunt motivati, au spirit de initiativa si toate calitatile necesare unui lider.
DIETA: Grupa 0 este considerata prima grupa sangvina in ordinea evolutiei. De aceea, persoanele cu aceasta grupa se incadreaza in tipul "carnivor" si li se recomanda o dieta bogata in grasimi si proteine.
PUNCTE FORTE: sociabili, agreabili, intuitivi si motivati.
PUNCTE SLABE: impulsivi, nediplomati, superficiali si invidiosi.

Grupa A
TRASATURI: Armonia interioara si exterioara a acestor persoane vine din capacitatea lor de a comunica, de a se transpune si de a empatiza cu ceilalti. Sunt foarte sensibili si pot fi raniti usor, chiar si de un detaliu. Cand se intampla asta, prefera sa se retraga intr-un spatiu al lor, unde sa nu-i deranjeze nimeni.
DRAGOSTE: Sunt persoanele capabile de cel mai profund atasament, loiale si sentimentale.
COMPATIBILITATE: Grupa A este compatibila cu grupele A si 0. Grupa A + grupa B este o combinatie de evitat!
PROFESIE: Atenti la detalii si perfectionisti, prefera proiectele individuale. Persoanele cu grupa sangvina A sunt cele mai creative.
DIETA: Grupa A, a doua in ordinea evolutiei, reprezinta tipul "vegetarian". Se recomanda asadar ca dieta sa fie una bogata in carbohidrati si in fibre, preponderent vegetariana.
PUNCTE FORTE: calmi, corecti, creativi, cooperanti si sensibili.
PUNCTE SLABE: introvertiti, emotivi, retrasi si nerezistenti la stres.

Grupa B
TRASATURI: Cei din aceasta grupa sangvina sunt persoane echilibrate. Personalitati puternice, practice, optimiste si perseverente, reusesc sa-si faca usor prieteni si sa isi duca la indeplinire obiectivele propuse.
DRAGOSTE: Sunt persoane fidele, care nu se implica decat in relatii de lunga durata, cu parteneri de viitor. Femeile, mai ales, sunt firi devotate.
COMPATIBILITATE: Grupa B este compatibila cu grupele B si 0.
PROFESIE: Din punct de vedere profesional, posesorii grupei B sunt angajatii-model, care se acomodeaza cu usurinta oricarui post, acceptand fara dificultate regulile impuse si ierarhiile.
DIETA: Grupa sangvina B este tipul "nomad" - porneste de la culturile care aveau la baza pastoritul si consumau preponderent produse lactate.
PUNCTE FORTE: veseli, optimisti, meticulosi, obiectivi si rationali.
PUNCTE SLABE: distanti, egoisti, aroganti, incapatanati.

Grupa AB
TRASATURI: Persoanele cu grupa sangvina AB au personalitatile cele mai complexe, intrucat preiau trasaturi atat de la grupa A, cat si de la grupa B. Sunt persoane incantatoare si populare in grupurile din care fac parte.
DRAGOSTE: Este greu sa tii pasul cu cineva care are grupa AB, deoarece sunt persoane care nu trec usor peste dezamagirile sentimentale.
COMPATIBILITATE: Este grupa receptorilor universali, deci e compatibila cu toate celelalte grupe de sange - AB, A, B si 0.
PROFESIE: Interesati de multe domenii si tentati sa le incerce pe toate, le este greu sa-si aleaga profesia care ii intereseaza cu adevarat. Se remarca prin idei originale.
DIETA: Reprezentand o combinatie intre tipurile A si B, grupa sangvina AB poate tolera categoriile de alimente specifice ambelor grupe. Acest tip a fost denumit "enigmaticul".
PUNCTE FORTE: rationali, siguri pe ei, inteligenti si demni de incredere.
PUNCTE SLABE: indecisi, critici, schimbatori, instabili si imprevizibili.

- See more at: http://www.obiectiv.info/sigur-nu-tiai-asta-ce-spune-grupa-de-sange-despre-tine_29153.html#sthash.GAZQh8Yj.dpuf

 
Ai această GRUPĂ de SÂNGE?
Cercetătorii au descoperit că este de provenienţă extraterestră.

De-a lungul timpului, oamenii de știință au descoperit numeroase grupe de sânge, care sunt repartizate după un algoritm necunoscut populației umane. Acestea reprezintă și în ziua de astăzi o enigmă cu privire la originea lor, dar și la modalitatea în care s-au transmis. Unul dintre cele mai bune exemple este sângele cu Rh negativ.

Aproximativ 85% din populația globului are sângele Rh pozitiv, în timp ce restul oamenilor se pot lăuda cu Rh negativ. De unde provine acest tip de sânge și de ce are o răspândire atât de mică? Acestea sunt întrebările la care niciun specialist nu a putut să răspundă până în prezent.

Rh-ul negativ ne spune dacă o persoană are sau nu o anumită proteină în celulele roşii. Dacă nu are factorul Rh înseamnă că este Rh negativ, iar dacă îl are este Rh pozitiv. Aproximativ 85% din populaţie are Rh pozitiv, deşi variază din punct de vedere al sexului sau al rasei (la africani 90%-95% au Rh pozitiv, iar asiaticii, 98%-99%). Deşi Rh-ul negativ este destul de rar, acesta există.

Factorul negativ al Rh-ului este considerat o mutaţie de „origini necunoscute”, ce s-a petrecut iniţial în Europa. Iată distribuţia tipurilor de sânge pe Pământ:

O Rh pozitiv 37%
A Rh pozitiv 36%
B Rh pozitiv 9%
AB Rh pozitiv 3%
O Rh negativ 7%
A Rh negativ 6%
B Rh negativ 1%
AB Rh negativ 1%

Cu toate acestea, anumite informații, unele mai stranii decât altele, sunt puse la dispoziția opiniei publice. Se spune că sângele cu Rh negativ ar fi de proveniență extraterestră. În urmă cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutație genetică la nivelul speciei umane și atunci a apărut pentru prima dată acest tip de sânge. Potrivit unor oameni de știință, s-a folosit ADN de proveniență extraterestră, care a fost combinat cu cel al unei maimuțe și astfel a apărut omul de Neanderthal.

De atunci și până în prezent, omul care are sângele Rh negativ a trăit pe Terra în voia, dar a dat dovadă de abilități ieșite din comun. De exemplu. în cazul sarcinii celulele de la făt pot evada în sângele mamei și atunci se poate produce o respingere pentru că sunt catalogate drept diferite. în cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen duce la avort spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luată încă o dată în calcul.

Oamenii cu tipul de sânge Rh negativ sunt în general înalți, blonzi sau roșcați. Ei prezintă un coeficient la inteligenței mult mai mare decât cel al mediei, ceea ce înseamnă o activitate cerebrală mai intensă decât în cazul oamenilor cu Rh pozitiv. De asemenea, presiunea sângelui este mult mai mică și temperatura corpului mai scăzută. Acești oameni spun că au avut extrem de multe experiențe extrasenzoriale și că au fost răpiți constant de extratereștri. Cei cu Rh negativ au o sensibilitate aparte la lumină, dar pe de cealaltă parte au dezvoltat simțuri mult mai puternice decât oamenii normali. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile esențiale ale celor care s-au născut cu sânge Rh negativ și cel mai interesant fapt este că ei nu pot fi clonați.

Sângele cu Rh negativ nu urmează acelaşi tipar evoluţionar ca acela pozitiv. De fapt, evoluţia se pare că a jucat un rol esenţial în această anomalie. S-a dovedit faptul că sângele este cel mai puţin predispus mutaţiilor şi că la mijloc nu există o mutaţie reală, iar apariţia Rh-ului negativ nu a fost o întâmplare, ci a apărut brusc din surse externe. Multe texte antice, printre care şi Biblia, aduc argumente (ascunse) în acest sens şi povestesc despre o rasă care a venit din Rai pe Pământ şi a creat „omul” după imaginea sa. Oamenii i-au văzut ca „zei”, care trăiau vieţi lungi, făceau miracole, zburau către sau din cer în „care” de metal, trăgeau cu „săgeţi de foc” şi generau cutremure.

În ciuda mai multor teorii existente, nimeni nu a putut să găsească încă veriga lipsă în ceea ce priveşte apariţia omului modern în urma unei mutaţii spontane ce s-a petrecut brusc acum 35.000 de ani, când a apărut Rh-ul negativ. Potrivit cercetătorilor, se pare că s-a folosit ADN extraterestru pentru a se crea omul modern de Neanderthal şi, paradoxal, se pare că singura teorie ce reuşeşte să stea în picioare este cea legată de încrucişarea ADN-ului de la maimuţe cu cel extraterestru.

Așadar, chiar dacă deținem aceste informații prețioase, nu putem să ne întrebăm decât dacă această pseudo-teorie poate fi reală și dacă omul cu Rh negativ face parte din planul ascuns pe care o specie extraterestră l-a implementat în evoluția speciei umane?

- See more at: http://www.obiectiv.info/ai-aceasta-grupa-de-sange-cercetatorii-au-descoperit-ca-este-de-provenienta-extraterestra_57247.html#sthash.SxDcDMt4.dpuf
---------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. Salut,fetita mea are ARH NEGATIV,EXPLICATIMI VA ROG CE GRUPA ARE EA ,1,2,ORI 3.MERSII MULT

  RăspundețiȘtergere
 2. Grupele sanguine sunt: 0 (1), A (2), B (3) si AB (4) care, la randul lor pot avea Rh POZITIV, sau Rh NEGATIV ! E simplu! DECI, fetita dvs. are A cu Rh NEGATIV, A se mai numeste si A2!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am B3 cu RH negativ..Sunt extraterestra sau?.....:))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu am B3 negativ 😐
   Pt femeie ii foarte rau ca ai B3negativ . Ar trebui să-ți cauti pe cineva care are același rh ca al tau :( sa nu ai probleme la sarcina !

   Ștergere

http://opiniipersonale.blogspot.com/, nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. Admin Romania Megalitica.

Lista cu persoane interesate

CounterSite: